Skanieji Anželikos šaltibarščiai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Šaltibarščiai
Šaltibarščiai
Šaltibarščiai
Autorius apie receptą: Mano patys mėgstamiausi šaltibarščiai. Tiršti ir labai labai skanūs. Jų spalva visada būna ryški avietinė! Mano patys mėgstamiausi šaltibarščiai. Tiršti ir labai labai skanūs. Jų spalva visada būna ryški avietinė! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai šaltibarščių kefyro
500 gramų burokėlių (virtų)
200 mililitrų vandens (verdančio)
3 vienetai agurkų
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
2 šaukštai grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek kiaušinių (kietai virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Burokėlius sutarkuoju (naudojus tokius, kurie pridėti recepto nuotraukoje arba galima keisti virtais naminiais, bet kad būtų ryškios spalvos) ir užpilu verdančiu vandeniu. Tada burokėliai paleidžia savo sultis.
2.
Įdedu grietinės ir išmaišau. O tada jau dedu labai smulkiai pjaustytus agurkus, krapus ir svogūnu laiškus, pagal skonį dedu druskos ir užpilu šaltibarščių kefyru. Gerai išmaišau.
3.
Patiekdama kiekvienam į lėkštę dedu virto kiaušinio. Valgome su virtomis bulvėmis aba bulvių koše.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Kotauto
2023-06-11 23:55
Kiaušinis dedasi pateikiant maistą kitaip gadina skonį,o dar debilai skiedžia su vandieniu ar pienu ATSAKYTI
Varnėnas
2021-05-27 19:36
Skanu, normalūs šaltibarščiai, nieko labai ypatingo. ATSAKYTI
Kuni
2019-04-25 19:29
Skanus ir sitie, bet man tai skanu, kai marinuoti burokeliai ir tirstai gaunasi, o jei per labai tirsta, tai ipilu siek tiek pieno ir niam niam.. pasaka :) ATSAKYTI
Hmmmm
2018-07-18 16:41
O, galima nepilti vandens?? ATSAKYTI
Dalia
2019-04-23 20:15
Žinoma galima, čia kaip kas mėgsta. Man patinka labai tiršti ir šalti, todėl vandens nepilu, o šiaip - puikus receptas ATSAKYTI
Onute
2017-07-12 08:42
Dar ipjausciau rikideliu, labai skanus saltibarsciai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital