Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį vandenį ir virti 8 minutes. Atvėsinti šaltame vandenyje, nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais.
Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti minkštimą. Pomidorų vidų pabarstyti druska ir pipirais, apversti, kad skystis išvarvėtų. Minkštimą be sėkliukių smulkiai sukapoti.
Nuluptus svogūnus smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti, paskui sumaišyti su pomidorų minkštumu, susmulkintu tunu, kiaušinių kubeliais, smulkiai pjaustytomis alyvuogėmis ir petražolėmis. Atvėsinti.
Pomidorus įdaryti paruoštomis tuno salotomis, pridengti nupjautomis viršūnėlėmis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)