Traškūs virtų bulvių kroketai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Virtų bulvių kroketai
Autorius apie receptą: Puikus ir labai skanus būdas sunaudoti vakarykštę bulvių košę ar virtas bulves. Kroketukai iškepa traškūs išorėje ir minkštučiai viduje. Puikus ir labai skanus būdas sunaudoti vakarykštę bulvių košę ar virtas bulves. Kroketukai iškepa traškūs išorėje ir minkštučiai viduje. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių (virtų)
200 gramų džiūvėsėlių
3 šaukštai krakmolo
2 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Kepimui:
500 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sumalti per mėsmalę arba sutrinti trintuve. Įmušti kiaušinius, sudėti druska, pipirus (ar kitus mėgstamus prieskonius) ir viską išmaišyti. Sudėti krakmolą ir išmaišyti.
2.
Drėgnomis rankomis formuoti mažus rutuliukus. Juos apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje apie 3-5 minutes, kol gražiai apskrus.
3.
Prie šių kroketui puikiai tinka padažiukas iš 2 šaukštų pomidoro padažo, 1 šaukšo majonezo ir 1 šaukšto garstyčių. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital