Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
415 gramų | kvietinių miltų | |
150 gramų | sviesto (šalto) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
1 vienetas | citrinų (reikės žievelės, nebūtina) | |
70 gramų | cukraus | |
65 gramai | rudojo cukraus (šviesiai) | |
2 šaukšteliai | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
Įdarui: | ||
250 gramų | maskarponės sūrio | |
225 gramai | kreminio sūrio (aš naudojau „Philadelphia“) | |
200 gramų | mėlynių (arba kitų uogų) | |
115 gramų | cukraus (smulkaus) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
2 šaukštai | bulvių krakmolo (arba kukurūzų) | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
Glajui: | ||
0.5 stiklinės | cukraus pudros | |
3 šaukšteliai | pieno |