Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
8 švieži arba šaldyti moliuskai su geldelėmis 230 g šviežios arba šaldytos žuvies filė (raudonasis ešerys, didžiadantė arba otas) 230 g šviežių arba šaldytų krevečių 0,5 puodelio supjaustytų šviežių grybų 0,3 puodelio žalios arba raudonos paprikos, supjaustytos 0,25 puodelio svogūno, supjaustyto 2 skiltelės česnako, susmulkinto 1 šaukštas alyvų aliejaus 400 g konservuotų pomidorų, supjaustytų 2 šaukštai petražolių 0,3 puodelio sauso raudono arba balto vyno + 0,25 puodelio vandens 2 šaukštai pomidorų pastos 1 šaukštas citrinos sulčių 3 šaukšteliai šviežio baziliko ir raudonėlio (po 1,5 šaukštelio) prieskoniai: 1 šaukštelis cukraus, 0,25 šaukštelio druskos, 0,125 šaukštelio čili pipiro |