Troškini triušio kumpeliai su Briuselio kopūstais orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Troškini triušio kumpeliai su Briuselio kopūstais orkaitėje
Troškini triušio kumpeliai su Briuselio kopūstais orkaitėje
Troškini triušio kumpeliai su Briuselio kopūstais orkaitėje
Troškini triušio kumpeliai su Briuselio kopūstais orkaitėje
Troškini triušio kumpeliai su Briuselio kopūstais orkaitėje
Troškini triušio kumpeliai su Briuselio kopūstais orkaitėje
Troškini triušio kumpeliai su Briuselio kopūstais orkaitėje
Autorius apie receptą: Mano šeima labai mėgsta troškinius. Aš juos tikrai gaminu dažnai ir jie būna labai įvairūs, neatsibostantys. Troškinių tema tikrai neišsemiama, nes galima tiek visko Mano šeima labai mėgsta troškinius. Aš juos tikrai gaminu dažnai ir jie būna labai įvairūs, neatsibostantys. Troškinių tema tikrai neišsemiama, nes galima tiek visko prigalvoti, pradedant daržovėmis ir keičiant mėsos rūšis. Šiandienos pietums troškinau triušį su Briuselio kopūstais. Jeigu nerandate pirkti šviežių, drąsiai naudokite šaldytus. Daugiau daržovių yra geriau. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai triušių kumpelių (naudojau „Lapino puota“ produkciją)
200 gramų briuselio kopūstų
200 mililitrų vandens
4 vienetai bulvių (didelių)
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 šaukštas miltų
1 šaukštas sviesto
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis džiovintas čiobrelis
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Triušio kumpelius pabarstome druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir leidžiame pasimarinuoti.
2.
Kumpelius apvoliojame miltuose ir apkepame aliejuje iš abiejų pusių, kol šiek tiek apskrus.
3.
Daržoves nuskutame. Bulves supjaustome į kelias dalis, morką - stambiais šiaudeliais, svogūną pusžiedžiais, česnaką smulkiais gabaliukais.
4.
Į kepimo indą dedame daržoves, pabarstome druska, ant viršaus dedame triušieną. Pilame vandens, grietinėlės, dedame sviestą. Indą uždengiame dangčiu ir dedame kepti į iš anksto įkaitintą iki 170 C laipsnių orkaitę troškinti 1 val. 20 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital