Trinta žiedinių kopūstų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trinta žiedinių kopūstų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 litras sultinio
2/5 vieneto žiedinių kopūstų
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų (mažo)
2 šaukštai grietinės (arba grietinėlės)
1 šaukštas sviesto
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek krapų (arba petražolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smulkintą svogūną pakepinti ant sviesto kelias minutes, tada sudėti kubeliais pjaustytas bulves, šiaudeliais supjaustytas morkas ir trumpai pakepti. Visas šias daržoves supilti į užvirintą sultinį.
2.
Suberti žiedinėliais padalintus žiedinius kopūstus, pagardinti druska ir pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Sriubą sutrinti elektirniu trintuvu.
3.
Prieš patiekiant pagardinti grietine arba grietinėle. Užberti smulkintų krapų arba petražolių. Galima patiekti ir su skrudinto batono kubeliais.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital