Trinta pomidorų sriuba su bazilikais

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Trinta pomidorų sriuba su bazilikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūnas
1 šaukštas alyvų aliejaus
500 g pomidorų
1 l vištienos sultinio
6 bazilikų šakelės
1 arbatinis šaukštelis sukapotų svogūnų laiškų
2 arbatiniai šaukšteliai balsaminio acto
200 g grietinės
Druska
šviežiai malti pipirai
bazilikų lapeliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode įkaitiname aliejų, suberiame nuluptą, susmulkintą svogūną ir maišydami, kepiname ant vidutinės ugnies apie 7 minutes tol, kol svogūnas suminkštėja. Bazilikų šakeles surišame siūlu arba juostele. Į puodą su pakepintais svogūnais dedame stambiai supjaustytus pomidorus, surištas bazilikų šakeles, supilame vištienos sultinį, padruskiname, įberiame pipirų. Užviriname, sumažiname ugnį ir apie 20 minučių paverdame. Išimame bazilikų ryšelį, sriubą sutriname smulkintuvu. Tada dar kartą užkaitiname sriubą, įpilame acto ir įmaišome grietinę. Paruoštą sriubą pilame į pašildytas lėkštes, puošiame bazilikų lapeliais, supjaustytais plonomis juostelėmis.
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kristina
2011-04-28 10:04
Labai mėgstu pertrintas sriubas :) ATSAKYTI
Vilma
2011-04-06 22:40
labai skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital