Trinta pievagrybių sriuba su kepta šonine arba maistas sielai

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Trinta pievagrybių sriuba su kepta šonine arba maistas sielai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
30 g džiovintų baravykų
1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus
600 g pievagrybių
2 skiltelės česnakų
1 didelis svogūnas
2 valgomi šaukštai sviesto
1 sauja šviežių čiobrelių
1 žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų
1 litras daržovių sultinio
2 valgomi šaukštai maskarponės sūrio
4 grižinėliai šoninės
PARUOŠIMO BŪDAS:

Džiovintus baravykus užpyliau verdančiu vandeniu ir pamirkiau pusvalandį.

Keptuvėje įkaitinau sviestą, subėriau smulkintus česnakus ir svogūną. Šiems pakepus, subėriau griežinėliais supjaustytus pievagrybius (saują grybų atidėjau į šalį), kepiau kol grybai paleido savo sultis.
Sudėjau išmirkytus grybus. Dar pakepiau 5 minutes.

Į puodą supyliau sultinį, vandenį, kuriame mirko baravykai ir sukrėčiau visą keptuvės turinį. Palikau virti ant silpnos ugnies 20 minučių.

Įšvirusią sriubą smulkiai sutryniau maisto trintuvu.

Įmaišiau maskarponės sūrį, pipirus, čiobrelių lapus (kotelių nedėkite) bei druską pagal skonį.

Keptuvėje pakaitinau aliejų, pakepiau likusius pievagrybius ir juostelėmis smulkintą šoninę.

Sriubą supyliau į dubenėlius kartu su pievagrybiais ir kepta šonine.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rita
2011-11-21 14:24
Tikrai labai skani sriuba. Net mano vyras, siaip jau didelis sriubu nemyletojas, kirto issijuoses. Ciobrelis cia puikiai tinka. Na tik sonine visai nebutina, mano nuomone :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital