Trinta avokadų sriuba - sušildanti ir greitai pagaminama

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Trinta avokadų sriuba - sušildanti ir greitai pagaminama
Autorius apie receptą: Nuostabiai kreminės ir šiek tiek pikantiškos avokadų sriubos receptas. Apibarstyta kukurūzais ir pagardinta aitriųjų paprikų padažu. Skani ir sušildanti!
Nuostabiai kreminės ir šiek tiek pikantiškos avokadų sriubos receptas. Apibarstyta kukurūzais ir pagardinta aitriųjų paprikų padažu. Skani ir sušildanti!
Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai avokadų (gerai prinokusių)
215 gramų marinuotų jalapenų (naudojome "Santa Maria" Green Jalapeño)
0.5 vieneto svogūnų
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas žaliųjų citrinų
2 šaukštai daržovių sultinio (miltelių)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek pipirų
700 mililitrų vandens
Patiekiant:
150 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas avokadų (pjaustyto skiltelėmis)
1 šaukštas laiškinių česnakų (smulkintų)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek aitriųjų paprikų padažas (naudojome "Santa Maria" Hot Pepper Sauce)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustykite. Česnaką sutrinkite.
2.
Pakepinkite svogūną, česnaką ir aitriąsias paprikas puode su aliejumi. Leiskite jiems apskrusti. Pripilkite vandens, daržovių sultinio miltelių ir grietinėlės. Užvirinkite.
3.
Perpjaukite avokadus per pusę, išimkite kaulus ar išskobkite juos. Supjaustykite avokadus mažais gabaliukais. Suberkite avokadus į sriubą ir sutrinkite virtuviniu kombainu ar trintuvu. Pridėkite žaliųjų citrinų sulčių, druskos ir pipirų.
4.
Pagardinkite sriubą kukurūzais, avokado skiltelėmis, laiškiniais česnakais ir trupučiu pipirų padažo.
Patarimai:
Jalapenų kiekį reguliuokite pagal savo skonį.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital