Trešnes nuplauti, nusausinti ir pašalinti kauliukus. Į dubenėlį sudėti varškę, supilti pieną, suberti pudingo miltelius, vanilinį cukrų, nutarkuotą citrinos žievelę, citrinos sultis bei trynius. Masę maišyti, išplakti iki purumo.
Pyrago formą (24 cm skersmens) ištepti sviestu. Razinas sumaišyti su miltais. Baltymus plakti iki putų, plakant palaipsniui suberti cukrų.
Į varškės masę palengva jmaišyti razinas bei baltymų putas. Masę atsargiai išmaišyti ir sukrėsti į kepimo formą. Viršų išlyginti ir papuošti trešnėmis.
Pyragą pašauti į vidurinę orkaitės lentynėlę ir iškepti. Iškepusį pyragą atvėsinti formoje.
Kepti 2 valandas, 150 C orkaitėje.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)