Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 mililitrų | šviesaus alaus (galima naudoti nealkoholinį) | |
230 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) (apytikriai) | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
Įdarui: | ||
500 gramų | menkių filė (apytikriai) | |
50 gramų | kvietinių miltų | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Padažui: | ||
1 vienetas | avokadų (sunokusio, didelio) | |
3 šaukštai | alyvuogių aliejaus (apytikriai) | |
1 skiltelė | česnako (išspausto) | |
0.5 vieneto | citrinų sulčių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | aliejaus |