Kiaulienos šašlykai su airanu

AUTORIUS:
Renata Šakalytė-Jakovleva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kiaulienos šašlykai su airanu
Kiaulienos šašlykai su airanu
Kiaulienos šašlykai su airanu
Kiaulienos šašlykai su airanu
Kiaulienos šašlykai su airanu
Autorius apie receptą: Iškepa labai sultingi, kvapnūs ir be galo skanūs! Puikiai tiks savaitgaliui, kai oras lepins šiluma ir saulėta diena. Iškepa labai sultingi, kvapnūs ir be galo skanūs! Puikiai tiks savaitgaliui, kai oras lepins šiluma ir saulėta diena. Renata Šakalytė-Jakovleva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
6 vienetai svogūnų
500 gramų airano
1 sauja vyšninių pomidorų
2 šaukštai medaus
pagal skonį čiobrelių (šviežio)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį prieskonių šašlykams
pagal skonį adžikos
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Dedame į dubenį ir pagardiname persiladu, druska ir medumi.
2.
Supjaustome svogūnus ir gerai išmaišome kartu su mėsa.
3.
Beriame šašlykų prieskonių, pilame airaną ir mėsą gerai išmasažuojame.
4.
Leidžiame pastovėti 30 min, mauname ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje. Iškepusią mėsą apšlakstome aliejumi, pagardiname čiobreliu ir patiekiame su kepintais pomidoriukais bei adžikos padažu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital