Greita smidrų užkandėlė su pesto

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Greita smidrų užkandėlė su pesto
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamas, skanus ir aromatingas užkandis arba pietūs, kurį atradau visiškai netikėtai ir vos iš kelių ingredientų. Jei norisi sočiau, papildomai galima apvynioti Greitai paruošiamas, skanus ir aromatingas užkandis arba pietūs, kurį atradau visiškai netikėtai ir vos iš kelių ingredientų. Jei norisi sočiau, papildomai galima apvynioti šaltai rūkyta šonine. (...daugiau) Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų smidrų
200 gramų sluoksniuotos tešlos
pagal poreikį pesto padažo
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Pabarstymui:
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smidrų kotus nulaužti. Į puodą pilti vandenį, sudėti smidrus ir apvirti 2 - 3 min., išgriebti kiaurasamčiu ir perlieti šaltu vandeniu, jog išliktų traškūs.
2.
Orkaitę įkaitinti iki 200º C temperatūros (kaitinimas - viršus+apačia, be vėjelio).
3.
Šaldytą sluoksniuotą tešlą aptepti su pesto padažu ir supjaustyti plonomis juostelėmis.
4.
Kiekvieną smidrą apsukti su sluoksniuotos tešlos juostelėmis.
5.
Į dubenėlį įmušti kiaušinį, išplakti. Paruoštus smidrus aptepti kiaušinio plakiniu, pabarstyti sezamo sėklomis.
6.
Suktinukus sudėti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
7.
Kepti įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 15-20 min., kol tešla pakils ir gražiai apskrus.
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital