Pomidorinis vištienos troškinys su daržovėmis

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pomidorinis vištienos troškinys su daržovėmis
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Pomidorinis vištienos troškinys su daržovėmis
Pomidorinis vištienos troškinys su daržovėmis
Autorius apie receptą: Tikra troškinių klasika! Vienas skaniausių, lengviausiai ir greičiausiai paruošiamų patiekalų. Visuomet pavykstantis ir labai gardus, tad puikiai tiks pietums ar vakarienei. Tikra troškinių klasika! Vienas skaniausių, lengviausiai ir greičiausiai paruošiamų patiekalų. Visuomet pavykstantis ir labai gardus, tad puikiai tiks pietums ar vakarienei. Tinka valgyti vieną ar tiekti su virtais ryžiais. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų konservuotų pomidorų
500 gramų vištienos krūtinėlės
250 gramų pievagrybių
2 vienetai raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas geltonosios paprikos
2 skiltelės česnako
2 šaukštai grietinės (arba 100 ml grietinėlės)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelis itališkų žolelių
1 šaukštelis malto kumino
0.5 šaukštelio cukraus (nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį čili dribsnių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėles supjaustyti dideliais kubeliais. Svogūną supjaustyti mažais kubeliais, česnaką susmulkinti.
2.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Paprikas supjaustyti kubeliais.
3.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti ir sudėkite vištieną. Berti druską, pipirus ir kepti, kol pasidarys baltos spalvos ir išgaruos skystis.
4.
Suberti svogunus ir česnakus, kepti, kol mėsa ir svogūnai lengvai apskrus.
5.
Tuomet suberti pievagrybius, berti druską, uždengti puodą dangčiu ir kepti, kol išsiskirs sultys.
6.
Į puodą suberti kubeliais pjaustytas paprikas bei konservuotus pomidorus. Jei reikia, berti cukrų, kad nebūtų rūgštu. Išmaišyti ir troškinti uždengus dangčiu ant silpnos kaitros apie 10-15 min.
7.
Papuošti petražolėmis.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital