Burnoje tirpstantys mentės kepsniai su bulvytėmis, smidrais ir sviesto padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burnoje tirpstantys mentės kepsniai su bulvytėmis, smidrais ir sviesto padažu
Burnoje tirpstantys mentės kepsniai su bulvytėmis, smidrais ir sviesto padažu
Burnoje tirpstantys mentės kepsniai su bulvytėmis, smidrais ir sviesto padažu
Burnoje tirpstantys mentės kepsniai su bulvytėmis, smidrais ir sviesto padažu
Burnoje tirpstantys mentės kepsniai su bulvytėmis, smidrais ir sviesto padažu
Autorius apie receptą: Sultingi, labai skanūs ir sotūs. Tiekti puikiai tiks su smidrais, kaimiškomis bulvytėmis, o kiekvieną kąsnelį pagardins sviesto padažas! Sultingi, labai skanūs ir sotūs. Tiekti puikiai tiks su smidrais, kaimiškomis bulvytėmis, o kiekvieną kąsnelį pagardins sviesto padažas!
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos mentės
100 gramų sviesto
60 gramų šoninė
50 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
1 sauja vyšninių pomidorų
3 skiltelės česnako
pagal skonį granatų sirupo
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį rozmarino
pagal skonį prieskonių šašlykams
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustome kepsnius, juos dedame į dubenį. Pagardiname druska, pipirais ir šašlykų prieskoniais.
2.
Pilame alyvuogių aliejaus, granatų sirupo.
3.
Sukapojame česnaką ir šiuo marinatu gerai įtriname kepsnius.
4.
Ruošiame bulvytes: klojame jas ant kepimo popieriaus, pagardiname mėlynojo pelėsio sūriu ir šoninės gabalėliais.
5.
Gerai suvyniojame, apsukame folija ir kepame grilyje apie 30 min. Kepsnius taip pat suvyniojame į kepimo popierių bei foliją ir kepame 30 min. vis pavartant.
6.
Smidrus pabarstome druska, pagardiname alyvuogių aliejuje ir leidžiame kepti 10 min.
7.
Keptuvėje ištirpiname sviestą, beriame rozmariną ir šiuo padažu apšlakstome kepsnius. Patiekiame su bulvytėmis, pomidorais ir smidrais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital