Traškūs kiaulienos grynuoliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Traškūs kiaulienos grynuoliai
Autorius apie receptą: Įlindau į šaldymo kamerą, perverčiau stalčių turinį ir ištraukiau faršą. Vis pagalvoju, kad tikra "nuodėmė" valgyti besikartojančius patiekalus, juk taip norisi Įlindau į šaldymo kamerą, perverčiau stalčių turinį ir ištraukiau faršą. Vis pagalvoju, kad tikra "nuodėmė" valgyti besikartojančius patiekalus, juk taip norisi išbandyt naujus skonius... Pradinė mintis buvo faršą sumauti ant iešmelių, bet "stebuklingai" greitai persigalvojau atėjusi į virtuvę. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas kiaušinių
3 skiltelės česnako (didelių, apytikriai)
0.5 vieneto aitriosios paprikos (raudonos)
1 žiupsnelis marinuoto imbiero (smulkinto)
pagal skonį džiovintų bazilikų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovintų čiobrelių
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
3 vienetai kiaušinių
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal poreikį džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smulkiai supjaustyti česnaką, aitriąją papriką, imbierą.
2.
Į dubenį sudėti faršą, įmušti kiaušinį, imbierą, suberti česnaką ir papriką, pagardinti baziliku, pipirais, čiobreliais, druska. Gerai išminkyti ir palikti marinuotis.
3.
Į vieną lėkštę berti miltus, į dubenį mušti kiaušinius ir išplakti, o į trečią lėkštę suberti džiūvėsėlius.
4.
Į puodą įpilti aliejaus, įkaitinti, bet labai svarbu neperkaitinti aliejaus, nes išorė greit sudegs, o vidus liks neiškepęs.
5.
Imti gabaliuką faršo ir formuoti norimo dydžio dešreles. Kiekvieną apvolioti miltuose iš visų pusių, tuomet kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose. Dėti į puodą ir kepti po kelias minutes iki kol gražiai apskrunda iš visų pusių.
6.
Tiekti su mėgiamu padažu, aš patiekiau su majonezo, pomidorų padažo ir krapų padažu (žr. patarimus).
Patarimai:
Padažui reikės: 6 šaukštų pomidorų padažo, 3 šaukštų majonezo ir pundelio smulkintų krapų. Visus tris ingredientus dėti į dubenėlį ir išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital