Traški vištiena apelsinų padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Traški vištiena apelsinų padaže
Traški vištiena apelsinų padaže
Traški vištiena apelsinų padaže
Traški vištiena apelsinų padaže
Autorius apie receptą: Skanūs pietūs su gaivia, apelsinine nata. Vištiena man yra universaliausia mėsos rūšis. Skani ir tradiciškai kepta, ir su trupučiu egzotikos. Kai jau atrodo viskas atsibodo, Skanūs pietūs su gaivia, apelsinine nata. Vištiena man yra universaliausia mėsos rūšis. Skani ir tradiciškai kepta, ir su trupučiu egzotikos. Kai jau atrodo viskas atsibodo, pagaminu apelsininę vištieną, nes tai kažkas kito ir šiek tiek neįprasto. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų vištienos krūtinėlės
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštelis kario
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
4 šaukštai kukurūzų krakmolo (apvoliojimui)
1 žiupsnelis sezamo sėklų (pabarstymui)
Padažui:
2 vienetai apelsinų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas teriyaki padažo
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krūtinėlę supjaustome nedideliais gabalėliais. Pagardiname kariu, paprika, pipirais, apšlakstome sojų padažu. Paliekame marinuotis bent pusvalandžiui.
2.
Vištienos gabaliukus apvoliojame krakmole ir apkepame aliejuje iš visų pusių, kad gabalėliai apskrustų ir būtų traškūs.
3.
Padažui morką suskutame, svogūną nulupame. Morką sutarkuojame šiaudeliais, svogūną supjaustome pusžiedžiais.
4.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Jame pakepiname svogūną. Tada sudedame morkas. Pakepiname tik vos vos (man skaniau, kai jos išlieka traškios). Įspaudžiame apelsinų sultis, sudedame pomidorų ir terijaki padažus. Pagal skonį gardiname druska. Viską pakaitiname, kol padažas pradės tirštėti.
5.
Suberiame į padažą apkeptus vištienos gabalėlius. Permaišome ir leidžiame skoniams susidraugauti.
6.
Saldžiarūgštę vištieną pabarstome sezamo sėklomis. Valgome su ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital