Trapūs vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Trapūs vafliai
Trapūs vafliai
Trapūs vafliai
Autorius apie receptą: Su tokiu desertu tiesiai į vaikystę. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite apie 30 vaflių. Receptą radau kulinarinėje knygoje Ilona Juciūtė – Čibirkienė „Lt Su tokiu desertu tiesiai į vaikystę. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite apie 30 vaflių. Receptą radau kulinarinėje knygoje Ilona Juciūtė – Čibirkienė „Lt virtuvė atrasti iš naujo“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
190 gramų kvietinių miltų
150 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą ištirpiname prikaistuvyje. Atvėsiname.
2.
Kiaušinius išsukame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės. Supilame pravėsusį sviestą. Gerai išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius, įberiame druskos. Masę gerai išmaišome.
3.
Vaflinę įkaitiname. Pilame po šaukštą tešlos ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Vyniojame greitai, kol dar šilti, nes atvėsę vafliai tampa trapūs ir pradeda lūžinėti, bevyniojant.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital