Trapūs sausainiai iš vaikystės (per mėsmalę)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Trapūs sausainiai iš vaikystės (per mėsmalę)
Trapūs sausainiai iš vaikystės (per mėsmalę)
Trapūs sausainiai iš vaikystės (per mėsmalę)
Trapūs sausainiai iš vaikystės (per mėsmalę)
Trapūs sausainiai iš vaikystės (per mėsmalę)
Trapūs sausainiai iš vaikystės (per mėsmalę)
Trapūs sausainiai iš vaikystės (per mėsmalę)
Trapūs sausainiai iš vaikystės (per mėsmalę)
Autorius apie receptą: Ar atsimenate močiutės ar mamos keptus sausainius per mėsmalę? Tikra nostalgija. Ir jei galima keliauti laiku – tai tikrai per maistą. Artimieji labai gyrė ragaudami Ar atsimenate močiutės ar mamos keptus sausainius per mėsmalę? Tikra nostalgija. Ir jei galima keliauti laiku – tai tikrai per maistą. Artimieji labai gyrė ragaudami šiuos sausainius, o šių sausainių skonis iš tiesų slypi paprastume. Ar dar gaminate tokius sausainius? (...daugiau) Itsmevelina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
320 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių trynių
130 gramų cukraus
pagal skonį vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į prikaistuvį dėti sviestą, ištirpinti, atvėsinti.
2.
Kiaušinių trynus dėti į dubenį, berti cukrų, pilti vanilės ekstraktą, išmaišyti. Tuomet supilti atvėsintą sviestą ir dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Į dubenį berti miltus, pilti paruoštą kiaušinių trynių masę, gerai išmaišyti. Tam aš naudojau virtuvinį kombainą, o tešla turi būti nelimpanti prie rankų, tačiau ne per kieta.
4.
Paruoštą tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldymo kamerą 15 minučių.
5.
Prie virtuvinio kombaino prisitvirtinti mėsmalės ir sausainių gaminimo priedą, dėti tešlą ir formuoti sausainius. Jei virtuvinio kombaino ar mėsmalės nenaudojate, galima bandyti formuoti sausainius konditeriniu švirkštu.
6.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus sausainius.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital