Tortilijų pyragėliai su žiediniais kopūstais ir sūriu “Kesadilijos”

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tortilijų pyragėliai su žiediniais kopūstais ir sūriu “Kesadilijos”
Autorius apie receptą: Kesadilijos pavadinimas reiškia nedidelį pyragėlį su sūriu. Tai tortilijos su skaniu įdaru ir sūriu, kepamos keptuvėje, kol išsilydo sūris. Kesadilijų būna įvairiausių Kesadilijos pavadinimas reiškia nedidelį pyragėlį su sūriu. Tai tortilijos su skaniu įdaru ir sūriu, kepamos keptuvėje, kol išsilydo sūris. Kesadilijų būna įvairiausių rūšių, tačiau svarbu žinoti, kad pagrindui galima naudoti ir kukurūzų, ir kvietinių miltų tortilijas. Dėti sūrio į kesadilijas būtina, tačiau į vidų taip pat galima dėti daugybę kitų produktų, pavyzdžiui, skirtingų rūšių mėsos, svogūnų, daržovių bei aitriųjų paprikų. Šiame recepte be mėsos deriname žiedinius kopūstus ir skrudintus lazdynų riešutus, kartu su aitriosiomis paprikomis ir sūriu. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" Tortilla Original Medium)
200 gramų sūrio
70 gramų lazdyno riešutų (nebūtina)
1 šaukštas aliejaus
šiek tiek kalendros
Padažui:
100 mililitrų majonezo
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais ir dar pasmulkinkite.
2.
Pakepinkite žiedinį kopūstą sausoje keptuvėje, tol kol jis truputį paruduos ir suminkštės.
3.
Majonezą sumaišykite su aitriosiomis paprikomis. Šiuo mišiniu padenkite kiekvieną tortiliją. Šiek tiek pasilikite patiekimui.
4.
Sutarkuokite sūrį.
5.
Dubenėlyje sumaišykite žiedinius kopūstus, sūrį ir riešutus (šiek tiek pasilikite patiekimui). Tada padalinkite įdarą visoms tortilijoms, padengdami juo tik pusę tortilijos ploto.
6.
Perlenkite tortilijas pusiau ir suspauskite.
7.
Pakepkite tortilijas iš abiejų pusių keptuvėje su aliejumi, kol jos gražiai apskrus ir sūris išsilydys.
8.
Supjaustykite kesadilijas trikampiais. Apliekite majonezu su aitriosiomis paprikomis, apibarstykite riešutais ir kalendromis.
Patarimai:
Riešutai įdarui suteikia ypatingo traškumo. Jeigu nenorite ar neturite, lazdyno riešutus galite pakeisti kitokiais ar jų visai nedėti.
Daugiau patarimų, kaip paruošti puikias kesadilijas rasite šiame straipsnyje.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital