Picos paplotėlis perpjauname išilgai. Į grietinę išspaudžiame česnaką, pagardiname druska, pipirais. Tūna susmulkinam šakutės pagalba iki vientisos masės. Lašiša supjaustome. Sluoksniuojame tortą - sumuštinį. Į atidaromą torto formą dedam vieną puselę picos paplotėlio, sutepame padažu, sudedam dalį lašišos, dedam kita paplotėlį, sutepam padažų, dedam tūną, dedam dar vieną paplotėlį, sutepam padažų, sudedam lašišą ir t.t., kol sudėsite visus paplotėlius. Tortą uždengiame maistinė plėvele ir paliekame šaltai. Geriausiai per naktį. Papuošiame agurko griežinėliais ir pomidoriukų puselėmis.
Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)