Šokoladinio biskvito tortas su maskarponės kremu

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šokoladinio biskvito tortas su maskarponės kremu
Šokoladinio biskvito tortas su maskarponės kremu
Šokoladinio biskvito tortas su maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Šokoladinis biskvitas su grietinėlės ir maskarponės kremu. Šokoladinis biskvitas su grietinėlės ir maskarponės kremu. Gitana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų
4 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai kakavos
Sulaistymui:
2 šaukštai karamelės sirupo
Kremui:
500 gramų grietinėlės, 35% riebumo
500 gramų maskarponės sūrio
200 gramų cukraus
1 šaukštas vanilino
Įdarui:
200 gramų riešutų
Papuošimui:
200 gramų šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Išplakti cukrų su kiaušiniais iki baltumo, atsargiai įmaišyti miltus su kakava. Supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
2.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
3.
Kremui maskarponę, vanilinę, cukrų ir grietinėlę išplakti iki purumo.
4.
Pusę šokolado sutarkuoti, o likusį šokoladą ištirpinti.
5.
Iškeptą, atvėsusį biskvitą perpjauti į 3 lakštus, sulaistyti kiekvieną jų karamelės sirupu
6.
Dėti į tortinę biskvito lakštą, tepti kremo, pabarstyti riešutais, dėti antrą biskvitą, vėl tepti kremu, barstyti riešutais. Dėti trečią lakštą, užpilti tirpinto šokolado ir papuošti kremu ir šokolado drožlėmis.
Patarimai:
Kepimo forma 24 cm skersmens.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital