Kiaušinių trynius su 50 g cukraus išplakti iki putų, baltymus su likusiu cukrumi taip pat išplakti iki standžių putų.
Miltus, kakavą, kepimo miltelius ir krakmolą persijoti ir suberti į kiaušinių masę.
Gale sudėti sukapotus riešutus ir supilti ištirpintą sviestą, gerai išmaišyti.
Tortinę formą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais ir supilti masę.
Kepti 190°C temperatūroje apie 30 min.
Iškeptą tortą atšaldyti, išimti iš formos.
Kriaušes nulupti, supjaustyti skiltelėmis.
Vandenį užvirinti kartu su 50 g cukraus, citrinos sultimis, sudėti kriaušes ir 10 min. pavirti. Išvirtas kriaušes atšaldyti.
Grietinėlę suplakti su 60 g cukraus iki standžių putų.
Biskvitą perpjauti į 3 dalis, 2 dalis sutepti uogiene, sudėti kriaušių skilteles ir ant viršaus uždėti grietinėlę.
Visas dalis sudėti vieną ant kitos.
Torto viršų papuošti grietinėle ir kriaušėmis, šonus migdolų lapeliais.