1.
Trapių lakštų tešlai šaltą sviestą sutarkuoti, nuolat pamiltuojant, tada pertarkuoti dar kartą. Įdėti grietinę ir išmaišyti šaukštu, sulipdyti į vieną gabalą, bet stengtis neminkyti. Padalinti į tešlą į 6 dalis ir uždengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą.
2.
Medaus biskvitams medų, sviestą, druską, vaniliną ir cukrų ištirpinti karšto vandens vonelėje. Įmušti kiaušinį ir dar kartą išmaišyti. Įmaišyti sodą ir šiek tiek citrinos sulčių, kad suputotų.
3.
Suberti 200 gramų miltų, išmaišyti. Išmaišius berti dar miltų, vėl maišyti ir taip, kol bus minkšta, minkoma telša. Padalinti tešlą į 3 dalis, padėti prie trapios tešlos, uždengti maistine plėvele ir palikti šaldytuve pusvalandžiui.
4.
Pradėti kepti lakštus nuo pirmos tešlos. Iškočioti lakštus didesnius nei bus tortas, nes kepant susitrauks 3 centimetrus. Iškočiotus lakštus lygiai apipjauti ir subadyti. Kepti po vieną 190 C laipsnių orkaitėje apie 8 minutes. Kartu iškepti ir likusius lakštų kraštelius, juos panaudosime papuošimui.
5.
Iškočioti medaus lakštus, jie kepant nesusitrauks, todėl juos apipjauti pagal prieš tai keptus lakštus. Kepti 190 C laipsnių orkaitėje apie 8 minutes, iškeptus medaus lakštus aptepti saldintu pienu, skirtu sulaistymui.
6.
Riešutus smulkiai sukapoti, lakštų kraštus sutrupinti.
7.
Grietinėlę su cukrumi išplakti iki standumo. 1/4 grietinėlės atsargiai įmaišyti į karamelizuotą kondensuotą pieną.
8.
Į lėkštę dėti trapios tešlos lakštą, tada užtepti 1/7 grietinėlės kremo, dėti medaus lakštą, vėl užtepti 1/7 grietinėlės kremo. Dėti trapų lakštą, ant jo užtepti 1/3 karamelizuoto kremo ir užbarstyti riešutus. Taip pakartoti dar 3 kartus, tik dedant lakštą ant riešutų, patepti jo apačią, kad priliptų. Palikti šaldytuve 2 valandoms ir prislėgti.
9.
Likusius kremus sumaišyti ir aptepti tortą. Apibarstyti tortą likusiais trupiniais ir trupintais riešutais. Skaniausias po dviejų dienų.