Tobulas silkės kapotinis

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Tobulas silkės kapotinis
Tobulas silkės kapotinis
Tobulas silkės kapotinis
Tobulas silkės kapotinis
Autorius apie receptą: Šis silkės kapotinis nepaliks abejingų, puikiai tinka patiekti kaip patiekalą, arba užtepėlę duonelėms. Šis silkės kapotinis nepaliks abejingų, puikiai tinka patiekti kaip patiekalą, arba užtepėlę duonelėms. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų silkės
30 gramų rausvųjų svogūnų
10 gramų grūdėtųjų garstyčių
10 gramų aviečių uogienės
5 gramai krapų
5 gramai petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Silkė nuvaloma nuo kaulų ir labai smulkiai sukapojama.
2.
Į kapotą silkę dedami garstyčių grūdeliai, smulkiai sukapoti svogūnai, labai smulkiai sukapoti krapai bei petražolės ir aviečių uogienė. Viskas labai gerai išmaišoma.
3.
Šį kapotinį tinka patiekti tiek vieną, tiek kaip užtepėlę ar pvz. su pastarnokų sriuba, kaip dariau šiame recepte.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Jeigu norite dar skanesnio kapotinio, svogūnus pirmiausia šiek tiek palaikykite marinate, pagamintame sumaišius lygiomis dalimis vandenį, obuolių actą bei cukrų (arba medų). Tai sušvelnins jų aštrumą ir suteiks kapotiniui įvairiapusiškesnio skonio.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital