Silkės sriuba su pastarnokais

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Silkės sriuba su pastarnokais
Silkės sriuba su pastarnokais
Silkės sriuba su pastarnokais
Silkės sriuba su pastarnokais
Autorius apie receptą: Jei norite nustebinti artimuosius neįprastu silkės įtraukimu į patiekalą, ši sriuba su silke puikus pasirinkimas. O kai dar taip gražiai ir skaniai atrodo, galima patiekti ir Jei norite nustebinti artimuosius neįprastu silkės įtraukimu į patiekalą, ši sriuba su silke puikus pasirinkimas. O kai dar taip gražiai ir skaniai atrodo, galima patiekti ir švenčių metu. (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens
200 gramų silkės kaulų
200 gramų pastarnoko
200 gramų grietinėlės
100 gramų balto vyno (tinka nealkoholinis)
50 gramų svogūnų
20 gramų česnako
20 gramų aliejaus (naudojome kanapių)
5 gramai čiobrelių
5 gramai rozmarino
5 gramai peletrūno
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūnai ir česnakai susmulkinami ir apkepinami ant aliejaus, kol apskrus.
2.
Dedami smulkinti pastarnokai ir prieskoninės žolelės, dar pakepinama 5 min.
3.
Supilamas vynas. Jam nugaravus, pilamas vanduo, dedami silkės kaulai (surišti siūlais, arba merliumi, tam kad kaulai nepasklistų sriuboje) ir verdama ant silpnos ugnies 1 valandą.
4.
Tada kaulai išimami, supilama grietinėlė, ir paverdama 5 minutes.
5.
Viskas sutrinama elektriniu trintuvu. Kad sriuba būtų tobulai glotni, ją dar perkoškite per sietelį.
6.
Pagal skonį pagardinama druska.
7.
Šią sriubą tinka tiekti su silkės kapotiniu (jo receptą rasite čia) ir keptais pastarnokais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital