Tešloje keptas sūris

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Tešloje keptas sūris
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g lietuviško varškės sūrio
2 stiklinės rūgpienio
2 kiaušiniai
1-1,5 stiklinės miltų
druskos
aliejaus sūriui kepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušiniai išsukami su druska, suberiami miltai, supilamas rūgpienis ir išmaišoma (grietinės tirštumo tešla). Sūris supjaustomas 0,5-1 cm storio riekutėmis. Kiekviena riekutė pamirkoma tešloje ir šaukštu dedama į įkaitintus riebalus. Apkepamos abi pusės. Valgoma iš karto su grietine ir cukrumi arba su kokia nors uogiene.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital