Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C) | |
200 gramų | sviesto (naudojau augalinį) | |
25 mililitrai | vandens (šalto) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | džiovintų bazilikų | |
Įdarui: | ||
500 gramų | cukinijų | |
180 gramų | tofu (paprasto, be skonio) | |
150 mililitrų | migdolų pieno | |
80 gramų | žaliųjų žirnelių (šaldytų) | |
1 vienetas | citrinų (nedidelės) | |
4 šaukštai | kukurūzų krakmolo | |
3 skiltelės | česnako (didesnių arba 4 mažesnių) | |
3 šaukštai | maistinių mielių („Nutritional yeast “) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus (arba saulėgrąžų) | |
1 šaukštelis | svogūnų granulės | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
0.5 šaukštelio | džiovintų bazilikų |