Tako su malta jautiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tako su malta jautiena
Autorius apie receptą: Tako yra be galo universalus patiekalas, nes įdarai gali būti patys įvairiausi - nuo mėsos iki žuvies ar net tofu. Išbandykite šį tako variantą su malta jautiena ir pupelėmis. Tako yra be galo universalus patiekalas, nes įdarai gali būti patys įvairiausi - nuo mėsos iki žuvies ar net tofu. Išbandykite šį tako variantą su malta jautiena ir pupelėmis. Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų smulkintos jautienos
200 gramų tortilijų (naudojome "Santa Maria" mažas)
200 gramų konservuotų pupelių (pomidorų padaže)
2 vienetai pomidorų
100 gramų padažo (naudojome "Santa Maria" sūrio skonio)
28 gramai tako prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" )
1 šaukštas pomidorų pastos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek kalendros
šiek tiek paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame maltą jautieną ir iškepame. Suberiame prieskonius, išmaišome ir pakepiname minutę. Dedame pomidorų pastą ir pupeles, išmaišome.
2.
Tortilijas pašildome - tai galima padaryti orkaitėje arba sausoje keptuvėje trumpai apkepant iš abiejų pusių.
3.
Į tortilijas dedame mėsos įdaro, sūrio padažo, smulkintų pomidorų, pepperoni paprikų ir šviežios kalendros.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Olga
2021-12-06 08:58
Paprasta, skanu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital