Tako su malta jautiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tako su malta jautiena
Autorius apie receptą: Tako yra be galo universalus patiekalas, nes įdarai gali būti patys įvairiausi - nuo mėsos iki žuvies ar net tofu. Išbandykite šį tako variantą su malta jautiena ir pupelėmis. Tako yra be galo universalus patiekalas, nes įdarai gali būti patys įvairiausi - nuo mėsos iki žuvies ar net tofu. Išbandykite šį tako variantą su malta jautiena ir pupelėmis. Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų smulkintos jautienos
200 gramų tortilijų (naudojau "Santa Maria"mažas)
200 gramų konservuotų pupelių (naudojau pomidorų padaže)
2 vienetai pomidorų
100 gramų padažo (naudojau "Santa Maria" sūrio skonio)
28 gramai taco prieskonių mišinio (naudojau "Santa Maria")
1 šaukštas pomidorų pastos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek kalendros
šiek tiek paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame maltą jautieną ir iškepame. Suberiame prieskonius, išmaišome ir pakepiname minutę. Dedame pomidorų pastą ir pupeles, išmaišome.
2.
Tortilijas pašildome - tai galima padaryti orkaitėje arba sausoje keptuvėje trumpai apkepant iš abiejų pusių.
3.
Į tortilijas dedame mėsos įdaro, sūrio padažo, smulkintų pomidorų, pepperoni paprikų ir šviežios kalendros.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital