Svogūnų pyragas užkandai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Svogūnų pyragas užkandai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 g svogūnų
3 kiaušiniai
1 stiklinė pieno
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas sviesto
druskos
pipirų
150 g miltų
50 g majonezo
70 g sviesto
0,25 stiklinės vandens, žiupsnelis druskos
1 šaukštelis mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Greitai sumaišyti sviestą, miltus ir majonezą, įbesti druskos, supilti vandenį ir mieles. Tešlos ilgai nemaišyti, suvolioti į rutulį ir, suvyniojus į rakšluostį padėti šaltai mažiausiai 1 valandai. Svieste truputį apkepti supjaustytus svogūnus. Ištepti formą sviestu, sudėti į ją iškočiotą tešlą, suformuojant kraštelius. Sumaišyti majonezą su šaltu pienu, pastoviai maišant pavirti ant mažos ugnies, kad sutirštėtų, tačiau neužvirti. Supilti išplaktus kiaušinius, druską, pipirus, sumaišyti su svogūnais ir supilti į formą su tešla. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital