Švelnus varškės ir smėlinės tešlos pyragas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Švelnus varškės ir smėlinės tešlos pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
4 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
200 gramų sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti.
2.
Sviestą sutarkuoti, suberti cukrų, miltus su kepimo milteliais ir viską pertrinti tarp pirštų iki šlapio smėlio konsistencijos trupinių.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu, berti pusę birios masės, dėti visą varškės masę ir ant viršaus likusią birią masę. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje 20 - 30 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Birutė
2023-12-04 14:42
Miltų tikrai parašyta per daug. Reikia 2-jų stiklinių. Toliau viskas gerai, varškė turi būti skysta. Aš dar apelsino arba citrinos žievelės įtarkuoju. Labai skanus, pūrus pyragas. ATSAKYTI
Ernesta
2023-03-28 16:37
Dariau viska pagal recepta. Nesamone gavosi. Varske per skysta, o miltu tikrai pagal recepta daug, cia max 2 stiklines, o ne 4. ATSAKYTI
Neringa
2024-04-26 20:45
Taip tikrai miltu per daug aš viska mažinau per puse, o vietoj varškes idejau uogienes . ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital