Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 višta
1 indelis natūralaus jogurto
2 šaukštai grietinės
1 galva česnako
1 svogūnas
1 morka
Petražolės, truputį
1 agurkas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištą išverdame, nupjaustome mėsytę.
Smulkiai supjaustome mėsytę, svogūno galvą, morkytę sutarkuojame, česnako galvutę sutarkuojame, viską dedame į įkaitintą keptuvę ir apkepame kelias minutes.
Tada dedame kario, pilame jogurto indelį ir įdedame kelis šaukstus grietinės ir paliekame troškintis 10 min.
Baigus troškintis įtarkuojame agurkėlį.
Ši mėsytė tinka tiek patiekalų įdarams, tiek sriubytėms. Skanu su bulvytėmis ir fetos sūriu! Taip pat įdėjus razinų puikiai tiks su ryžiais. Dar geresnį vištienos efektą gausite jei prieš tai ją apvirsite piene, o ne vandenyje :). Po to sėkmingai nuovirą galite panaudoti sriubai.
Skanaus!