Sveikuoliški avižiniai sausainiai su riešutais (be cukraus)

AUTORIUS:
Justyna Gaidamovič
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Avižiniai sausainiai be cukraus
Autorius apie receptą: Puikiai tinka pasmaguriauti pusryčių metu ar kai norisi gardžios užkandėlės dienos bėgyje. Jokios sąžinės graužatys nesikesina į tą begalinį malonumą! Ir sveiki, ir Puikiai tinka pasmaguriauti pusryčių metu ar kai norisi gardžios užkandėlės dienos bėgyje. Jokios sąžinės graužatys nesikesina į tą begalinį malonumą! Ir sveiki, ir saldūs, ir gardūs. (...daugiau) Justyna Gaidamovič
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų riešutų (naudojau įvairių riešutų mišinį)
100 gramų avižinių dribsnių
50 gramų kokoso drožlių
50 mililitrų vandens
2 šaukštai medaus
1 šaukštas miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į indą suberti avižinius dribsnius, kokoso drožles, smulkintus riešutus bei šaukštą miltų ir išmaišyti.
2.
Įpilti šlakelį vandens, įdėti medaus, dar kartą viską permaišyti.
3.
Ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, formuoti vienodo dydžio sausainius. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
4.
Iškepusius sausainius atvėsinti, o tada gardžiuotis! :-)
AUTORIUS: Justyna Gaidamovič
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Anonimas
2021-04-14 12:32
Kepiau, patiko, skanu, kepsiu dar ne kartą. Retkarčiais koreguoju pagal save pridedu kai ko daugiau kai ko mažiau, visi varijantai skanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital