Autorius apie receptą:
Po to, kai šiais metais namuose pirmą kartą atsirado avižų miltų, aš juos labai pamėgau. Man su jais gaminti smagu, vis ieškau naujų idėjų ir receptų. Taip pat suprantu, kad
Po to, kai šiais metais namuose pirmą kartą atsirado avižų miltų, aš juos labai pamėgau. Man su jais gaminti smagu, vis ieškau naujų idėjų ir receptų. Taip pat suprantu, kad tokie miltiniai patiekalai tampa daug sveikesni. Man labai patiko kažkuriame žurnale perskaityta mintis, jog dabar tiek daug visokių miltų, kad tiesiog gaminti tik su kvietiniais, būtų per daug nuobodu. Tad gaminkime nenuobodžiai ir sveikai.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų
varškės
1 vienetas
bananų
1 vienetas
kiaušinių
5 šaukštai
avižinių miltų
pagal poreikį
kokosų aliejaus
(kepimui)
pagal poreikį
uogų
(mėgstamų, patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bananą nulupame, dedame į dubenį ir sumaigome šakute.
2.
Ten pat beriame varškę, miltus, mušame kiaušinį. Masę gerai išmaišome.
3.
Drėgnomis rankomis gnybiame masės ir delnais formuojame varškėčius.
4.
Keptuvėje įkaitiname kokosų aliejų. Kepame varškėčius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Labai blogas receptas, pirmiausia nesiformuoja tešla, dėti tik su šaukštu imanoma, antra, blyneliai dega, o ne kepa.
ATSAKYTI
Agnė
2021-03-01 12:07
Gal bananas labai didelis buvo ar varškę kreminę naudojot? Visada galima kiek daugiau miltų įberti :) O jei dega, tai reikėtų kaitrą mažinti :)
ATSAKYTI