Išlydykite margariną ir sumaišykite su pienu, cukrumi ir miltais. Išminkykite tešlą. Tešlą sudėkite į margarinu išteptą kepimo formą ir kepkite 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Palikite atvėsti.
Susmulkinkite riešutus. Svarainius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite 2-3 mm storio griežinėliais.
Sudėkite grietinėlę, cukrų, medų ir maišydami virkite ant vidutinės ugnies, kol sutirštės. Tada suberkite cinamoną, riešutus, svarainius ir dar pavirkite.
Paruoštą masę supilkite ant iškepto pagrindo ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 20 min. Leiskite atvėsti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)