Margariną sutarkuoti. Į dubenį suberti margariną, įmušti kiaušinį, sudėti grietinę ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Supilti miltus ir minkyti. Iškočioti tešlą ir supjaustyti juostelėmis. Dešreles perpjauti vertikaliai į 4 dalis, apvynioti su tešlos juostelėmis ir kepti įkaitintame aliejuje.
Skonis neblogas, tačiau patiekalas gaunasi labai riebus. Vietoj keptuves geriau kepti orkaitėje ištepus kiaušinio plakiniu. Ir aliejaus susitaupys, ir bus ne taip riebu, ir skaniau, bent jau man, nors šiaip tai nėra kažkoks ypatingas virtuvės šedevras...
ATSAKYTI
viktorija
2010-12-07 23:05
labai labai labai neskanu,gailiuosi,kad kepiau,sugadinau ir desras ir miltus ir visa kita.
ATSAKYTI
Jolita
2010-08-04 12:03
NU bliamba, jeigu rašot receptus tai gal rašykit lietuviškai . t.y. jei nemoki dėti KABLELIŲ ir nedėk. Nei suprasi nei ką. Dabar suprask taip 200 gramų kiaušiniai, vienas vienetas grietinė, dvi stiklinės kvietiniai miltai na ir galiausiai dvi stiklinės dešrelės. Nu žinokit, viršūnė.
ATSAKYTI