Sūriu užkeptos bulvytės

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Sūriu užkeptos bulvytės
Sūriu užkeptos bulvytės
Autorius apie receptą: Šias bulvytes labai tinka tiekti kaip garnyrą prie mėgstamų mėsos patiekalų arba kaip labai skanų užkandį. O paruošti labai nesudėtinga. Šias bulvytes labai tinka tiekti kaip garnyrą prie mėgstamų mėsos patiekalų arba kaip labai skanų užkandį. O paruošti labai nesudėtinga. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų bulvių (mažų, virtų)
100 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto)
50 gramų sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulvytes perpjauti pusiau. Tarkuotą kietąjį sūrį suberti į dubenėlį.
2.
Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą.
3.
Prapjautą bulvės puselės dalį merkti į kietąjį sūrį ir paspausti, kad sūris priliptų. Bulvę dėti į keptuvę sūriu į apačią. Taip kartoti su visomis puselėmis, dėti vieną šalia kitos, kol užsipildys visa keptuvė.
4.
Pabarstyti druska ir pipirais.
5.
Kept iki kol pamatysite, kad sūris visiškai išsilydė ir šiek tiek patamsėjo - tai reikš, kad jis jau tapo traškus.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
karolina
2020-09-20 09:13
Nuostabiai atrodo :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital