Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
250 gramų | sausainių (Gaidelio tipo) | |
110 gramų | sviesto | |
1 šaukštas | rudojo cukraus (nebūtina) | |
1 šaukštelis | malto cinamono | |
Įdarui: | ||
4 vienetai | obuolių (vidutinio dydžio, geriau tvirtesnių) | |
180 mililitrų | vandens | |
80 gramų | rudojo cukraus (arba paprasto cukraus) | |
2 šaukštai | kukurūzų krakmolo | |
1.5 šaukšto | citrinų sulčių | |
10 gramų | sviesto | |
1 šaukštelis | malto cinamono | |
1/4 šaukštelio | malto muskato (nebūtina) | |
Kremui: | ||
400 gramų | kreminio sūrio (Philadelphia tipo, arba perpus maskarponės ir pertrintos varškės) | |
140 gramų | cukraus | |
1 vienetas | kiaušinių | |
2 šaukštai | kvietinių miltų (arba kukurūzų krakmolo) | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
Viršui: | ||
100 gramų | kvietinių miltų | |
80 gramų | rudojo cukraus | |
80 gramų | avižinių dribsnių | |
80 gramų | sviesto (tirpinto) | |
1 šaukštelis | malto cinamono | |
1/4 šaukštelio | malto muskato (nebūtina) |