Sūrio fondiu su puriomis naminėmis bandelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 50
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sūrio fondiu su bandelėmis
Sūrio fondiu su bandelėmis
Sūrio fondiu su bandelėmis
Sūrio fondiu su bandelėmis
Sūrio fondiu su bandelėmis
Sūrio fondiu su bandelėmis
Sūrio fondiu su bandelėmis
Sūrio fondiu su bandelėmis
Autorius apie receptą: Šventiškas sūrio fondiu su puriomis bandelėmis mirkymui. Mirkymui taip pat tinka ir pirktinės, bandelės, duonelės, tai pat džiūvėsėliai, daržovių lazdelės, saldūs Šventiškas sūrio fondiu su puriomis bandelėmis mirkymui. Mirkymui taip pat tinka ir pirktinės, bandelės, duonelės, tai pat džiūvėsėliai, daržovių lazdelės, saldūs pomidoriukai ar krekeriai. (...daugiau) Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
200 gramų sūrio (tarkuoto gouda, edam ar pan.)
200 mililitrų daržovių sultinio (ar paukštienos, be druskos)
1 šaukštas krakmolo
1 žiupsnelis malto muskato
1 žiupsnelis česnako miltelių
1 žiupsnelis paprikos miltelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Tešlai:
600 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
180 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto (lydyto)
25 gramai šlapių mielių (arba 2 a. š. sausų)
2 šaukštai cukraus (nubrauktų)
2 šaukšteliai druskos (nubrauktų)
pagal poreikį sviesto (aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš visų ingridientų užminkyti tešlą vientisą ir elastingą tešlą. Leisti pakilti, kol padvigubės.
2.
Tuomet tešlą padalinti į 5 cm dydžio kamuoliukus. Bus ~50 kamuoliukų. Kamuoliukus sudėlioti skardoje, paliekant tarpelius. Centre paliekama vietos sūriui. Pridengti švariu rankšluostėliu ir palikti valandėlę šiltai pakilti ir pradės liestis.
3.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min. Įdėjus kepti galima papurkšti vandeniu. Kai bandelės ims gelsvėti, jos patepami lydytų sviestu ir dar pakepti, kol taps auksinės.
4.
Sūrio fondiu šaltą sultinį kaitinti maišant su krakmolu, kai sušils suberti tarkuotą sūrį ir prieskonius bei maišyti iki vientisumo. Sūris supilamas į šildomą fondiu indą.
5.
Sūris pateikiamas virš arbatinės žvakutės arba specialiame fondiu inde, pastačius tarp bandelių.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital