Sumuštinukai su kepta rukola ir ikrais

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sumuštinukai su kepta rukola ir ikrais
Autorius apie receptą: Sumuštinukai bomba. Norite nustebinti svečius - tai pirmyn! Sumuštinukai bomba. Norite nustebinti svečius - tai pirmyn! Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 riekių balta duona (su sėklomis)
160 gramų užtepėlė (su lašiša arba krevetėmis)
80 gramų raudonieji lašišos ikrai
2 saujos rukola
1 sauja vynuogių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš duonos išspausti mažus apvalius paplotėlius. Apskrudinti orkaitėje kol bus traškus.
2.
Į puodą arba keptuvę įpilti tiek aliejaus, kad rukola būtų apsemta. Aliejų įkaitinti iki 180°C.
3.
Sudėti rukola ir pakepti apie 30 sek. Išimti, kad nesudegtų ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
4.
Ant paruoštų duoniukų užtepti užtepėlės, uždėti keptas rukolas, ikrus ir po ą vynuogės puselę.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital