Tobulos sūrio lazdelės su kmynais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Sūrio lazdelės
Sūrio lazdelės
Sūrio lazdelės
Sūrio lazdelės
Autorius apie receptą: Kaip džiaugiuos, kad aš iš tų laimingųjų, kuriems maisto ruošimas suteikia laimės jausmą... ir po visų darbų ir pareigų grįžusi į namus galiu užsijuosti prijuostę ir Kaip džiaugiuos, kad aš iš tų laimingųjų, kuriems maisto ruošimas suteikia laimės jausmą... ir po visų darbų ir pareigų grįžusi į namus galiu užsijuosti prijuostę ir kepti, virti, maišyti, minkyti, pjaustyti, lupti, ragauti, uostyti... Galiu Jus patikinti, kad vienas skaniausių užkandžių prie alaus ar vyno! Begalo skanu ir vienos... Labai labai rekomenduoju, nes ragavusieji buvo sužavėti. Iškepa 3 didelės skardos sūrio lazdelių! Tešlą pasigaminti geriausia iš vakaro, kad pastovėtų per naktį. (...daugiau) Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų miltų
250 gramų rikotos sūrio
200 gramų jogurto, natūralaus
200 gramų sviesto
80 gramų fermentinio sūrio
70 gramų kietojo sūrio
1 vienetas kiaušinių trynių
25 gramai šlapių mielių
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek kmynų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
1 šlakelis pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dideliame dubenyje sumaišyti mieles, jogurtą, ricotta varškę, druską ir kiaušinio trynį. Ištirpinti sviestą ir taip pat supylus išmaišyti. Tada suberti miltus ir užminkyti tešlą. Tešla turi gautis maloni, nelimpanti prie rankų. Įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį (arba bent kelioms valandoms).
2.
Sūrius smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti tarpusavyje. Iš pastovėjusios per naktį tešlos iškočioti ~1/2 cm storio lakštą ir supjaustyti į norimo dydžio /ilgio lazdeles.
3.
Sudėti ant skardos išklotos kepimo popieriumi, ištepti kiaušinio/ pieno plakiniu, gausiai apibarstyti sūrių mišiniu, kmynais ir šauti į orkaitę įkaitintą iki 180-190 C temperatūros, kepti ~15 minučių, kol gražiai paruduos. SKANAUS!!!
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital