Sultingi šonkauliukai orkaitėje su traškiomis bulvytėmis

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Šonkauliukai orkaitėje su bulvėmis
Šonkauliukai orkaitėje su bulvėmis
Šonkauliukai orkaitėje su bulvėmis
Šonkauliukai orkaitėje su bulvėmis
Šonkauliukai orkaitėje su bulvėmis
Šonkauliukai orkaitėje su bulvėmis
Autorius apie receptą: Jeigu mėgstate šonkauliukus, tačiau dažniausiai jų skanaujate tik restorane, manydami, kad namuose juos paruošti sudėtinga, turime Jums puikią žinią - taip paruošti Jeigu mėgstate šonkauliukus, tačiau dažniausiai jų skanaujate tik restorane, manydami, kad namuose juos paruošti sudėtinga, turime Jums puikią žinią - taip paruošti šonkauliai tiesiog akimirksniu išgaruos nuo stalo, svečiai pirštelius apsilaižys ir prašys pakartoti! Tiekiame su traškiomis bulvytėmis. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
250 gramų pomidorų padažo
20 gramų prieskonių (naudojome KOTANYI šonkauliams)
2 vienetai lauro lapų
Garnyrui:
6 vienetai bulvių (apie 1.2 kilogramo)
5 šaukštai aliejaus
10 gramų prieskonių bulvėms (naudojome KOTANYI)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šonkaulius nuplauti, supjaustyti po 3 - 4 kauliukus (priklausomai nuo dydžio).
2.
Šonkaulius sudėti į puodą, dėti lauro lapus, užpilti vandeniu ir užkaisti.
3.
Nuo vandens užvirimo virti apie 20 minučių (jei šonkauliai labai mėsingi ilgiau - apie 30 minučių). Verdant nugraibyti susidariusias putas. Išvirusius šonkaulius išimti.
4.
Pomidorų padažą išmaišyti su prieskoniais šonkauliams. Sudėti šonkaulius ir gerai iš visų pusių aptepti padažu. Šonkaulius dėti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi (mėsinga dalimi į viršų), aptepti padažo likučiais.
5.
Bulves gerai nuplauti (neskusti), supjaustyti išilgai į 4 dalis (skiltelėmis). Dėti į verdantį vandenį ir apvirti 15 minučių. Išvirusias nupilti, užpilti aliejų, berti prieskonius ir pamaišyti, kad pasidengtų. Išdėlioti į kepimo skardą prie šonkaulių.
6.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje (su vėjeliu) apie 20 minučių.
RECEPTO DRAUGAS: Kotanyi
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital