Sultinga vištiena

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sultinga vištiena
Autorius apie receptą: Taip kepama vištiena išlieka labai labai sultinga. Taip kepama vištiena išlieka labai labai sultinga. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos filė
1 žiupsnelis baziliko
1 žiupsnelis čiobrelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Filė nuplauti, nusausinti. Iš abiejų pusių apiberti prieskoniais. Juos šiek tiek įtrinti.
2.
Kiekvieną filė gabalą atskirai įvyniokite į kepimo popierių ir sudėkite į sausą įkaitintą keptuvę. Ugnis turėtų būti vidutinio kaitrumo.
3.
Kepti apie 12 minučių, tuomet apversti ir kepti dar 5 minutes. Tuomet dar 5 minutėms palikti jau išjungtoje keptuvėje. Skanaus!
AUTORIUS: Loreta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital