Sriuba su vištiena ir voveraitėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sriuba su vištiena ir voveraitėmis
Autorius apie receptą: Labai skani sriuba. Labai skani sriuba. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų voveraičių
2 vienetai bulvių (didesnių arba 3 mažesnių)
1 vienetas morkų (didesnės)
1 saujelė makaronų (nebūtina)
1 vienetas svogūnų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Sultiniui:
3 vienetai vištienos blauzdelių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako (didesnių arba 3 mažesnių)
1 vienetas lauro lapų
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sultiniui šlauneles nuplauti, dėti į puodą. Užpilti vandeniu, kad apsemtų. Dėti morką, svogūną, lauro lapą, česnaką, krapus, petražoles, įberti druskos, pipirų ir virti apie 25 minutes iki kol mėsa išvirs.
2.
Šlauneles išimti. Sultinį perkošti ir vėl uždėti ant viryklės.
3.
Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti, bulves susmulkinti, voveraites nuvalyti.
4.
Į puodą su sultiniu suberti morkas, svogūnus, bulves, voveraites. Pavirti kelias minutes. Tuomet suberti makaronus ir dar virti iki kol jie suminkštės.
5.
Svogūnų laiškus, krapus ir petražoles susmulkinti, vištienos šlaunelių mėsą nuimti nuo kaulų ir pasmulkinti.
6.
Į puodą su sriuba suberti svogūno laiškus, krapus, petražoles ir sudėti vištienos šlaunelių mėsą. Tiekti su grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital