Greita sriuba su vištiena

AUTORIUS:
Pasiklydusi šakutė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greita sriuba su vištiena
Greita sriuba su vištiena
Greita sriuba su vištiena
Autorius apie receptą: Labai soti, skani ir aromatinga. Sriubai tinka it vakarykštės mėsos likučiai - juos tereiks suplėšyt ir sudėti į puodą. Jeigu šeimyna buvo alkana ir viską suvalgė – irgi ne Labai soti, skani ir aromatinga. Sriubai tinka it vakarykštės mėsos likučiai - juos tereiks suplėšyt ir sudėti į puodą. Jeigu šeimyna buvo alkana ir viską suvalgė – irgi ne bėda. Galite išsikepti vištienos krūtinėlės ar blauzdelių mėsos, ją suplėšyti ir taip pat berti į puodą. Papildomai čia tiktų ryžiai arba konservuoti avinžirniai. Tuo metu, kai į puodą supilami visi skysčiai, reiktų suberti ir ryžius, virti tol, kol šie bus minkšti. Jeigu norėtumėte dėti avinžirnius, juos suberkite pabaigoje, kartu su vištiena. Taip pat, prie sriubos tinka mėgstama duonelė! (...daugiau) Pasiklydusi šakutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų vištienos sultinio
400 gramų konservuotų pomidorų
400 gramų kokosų pieno
250 gramų vištienos filė (apytikriai, keptos arba virtos)
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis malto imbiero
1 šaukštelis maltų kajeno pipirų
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis malto kumino
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iškeptą ar išvirtą vištieną suplėšyti arba supjaustyti gabalėliais.
2.
Susmulkinti svogūną ir česnaką.
3.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūną, pakepti iki suminkštės, suberti česnaką, pakepti apie 1 min.
4.
Į puodą berti imbierą, kuminą, kajeno pipirus, cinamoną, druską, išmaišyti ir kaitinti tol, kol pasklis kvapas.
5.
Į puodą supilti sultinį, pomidorus ir kokosų pieną, išmaišyti, sumažinti kaitrą ir virti 10 min.
6.
Į paruoštą sriubą sudėti vištieną, dar 1 min., pakaitinti ir pilti į dubenėlius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital