Sprandinės kepsniai orkaitėje su džiovintomis slyvomis ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kepsniai orkaitėje
Kepsniai orkaitėje
Kepsniai orkaitėje
Autorius apie receptą: Kadangi labai mėgstu džiovintas slyvas, ypač jų derinius su mėsa, tai gavos štai tokie kepsniukai. Nieko ypatingo, bet gražu ir gardu. Kadangi labai mėgstu džiovintas slyvas, ypač jų derinius su mėsa, tai gavos štai tokie kepsniukai. Nieko ypatingo, bet gražu ir gardu. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos sprandinės (apytikriai)
3 vienetai svogūnų
8 šaukštai majonezo
8 šaukšteliai garstyčių
8 vienetai džiovintų slyvų
150 gramų fermentinio sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sprandinę supjaustyti 1.5 cm storio kepsniais. Pamušti mėsos muštuku, pabarstyti prieskoniais, druska, pipirais ir palikti 2 valandoms marinuotis, o geriausia visai nakčiai.
2.
Svogūnus supjaustyti plonais pusžiedžiais, slyvas supjaustyti šiaudeliais, sūrį sutarkuoti.
3.
Į dubenį dėti majonezą, garstyčias ir išmaišyti.
4.
Kepimo formą sudrėkinti vandeniu, sudėlioti mėsos kepsnius, aptepti majonezo ir garstyčių mišiniu, sudėlioti svogūnus, slyvas ir apiberti sūriu. Į kepimo formą dar įpilti šiek tiek vandens.
5.
Kepti įkaitintoje iki 190 - 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital