Spalvingi daržovių traškučiai

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Spalvingi daržovių traškučiai
Spalvingi daržovių traškučiai
Autorius apie receptą: Spalvingi daržovių traškučiai, tai sveikesnis ir maistingas užkandis, kuris sužavės visus. Labai skanu kramsnoti laisvą valandėlę ar tiekti ant šventinio stalo. Spalvingi daržovių traškučiai, tai sveikesnis ir maistingas užkandis, kuris sužavės visus. Labai skanu kramsnoti laisvą valandėlę ar tiekti ant šventinio stalo. Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
100 gramų sviestinio moliūgo
100 gramų saulėje džiovintų pomidorų (ne aliejuje)
100 gramų lapinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Moliūgas nulupamas ir supjaustomas plonais griežinėliais.
2.
Lapiniai kopūstai nuplaunami ir nusausinami.
3.
Viskas verdama įkaitintame aliejuje (tinkamiausia temperatūra - 160 laipsnių) iki gražiai apskrunda.
4.
Traškučiai išgriebiami ir sudedami ant popierinių rankšluosčių, jog sugertų riebalų perteklių. Pabarstomi druska bei pipirais. Dar galima pagardinti mėgiamais prieskoniais ar sėklomis (pvz. linų sėmenimis, sezamais, kanapių sėklomis).
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital