Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Sirupui: | ||
100 gramų | cukraus | |
60 mililitrų | rudojo romo (ar brendžio, konjako) | |
60 mililitrų | vandens | |
1 sauja | džiovintų slyvų | |
2 šaukšteliai | tirpios kavos (miltelių) | |
Biskvitui: | ||
300 mililitrų | pasukų (ar kefyro, kambario temperatūros) | |
225 gramai | miltų | |
3 vienetai | kiaušinių | |
150 gramų | cukraus | |
110 gramų | sviesto | |
50 gramų | juodojo šokolado | |
50 gramų | kakavos (nesaldžios) | |
2 šaukšteliai | vanilinio cukraus (ar ekstrakto) | |
3/4 šaukštelio | sodos | |
1/4 šaukštelio | kepimo miltelių | |
Kremui: | ||
500 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
450 gramų | juodojo šokolado | |
2 šaukštai | cukraus |