Skanus, nelabai saldus, minkštas, drėgnas keksas.
250 g miltų
40 g kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
0,5 šaukštelio druskos
110 g kambario temperatūros sviesto
160 g rudojo cukraus
vanilinis cukrus
1 šaukštelis tirpios kavos
3 kiaušiniai
280 g tarkuotos cukinijos (stambia tarka)
170 g smulkinto kartaus šokolado
Įkaitinti orkaitę iki 180C.
Keksinė formą 13 x 25 cm iškloti kepimo popieriumi (arba patepti aliejumi, pabarstyti trupiniais)
Sumaišyti miltus, kakavą, kepimo miltelius, druską.
Mikserio pagalba maišyti sviestą su cukrumi, po to po vieną įmušti kiaušinius. Sumaišyti su miltais, po to su cukinija ir smulkintu šokoladu. Viršų išlyginti.
kepti apie valandą - tikrinti mediniu pagaliuku. Kai bus sausas - keksas gatavas.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)